Wednesday, 14 August 2013

Apabila twitter mencari pasal



gangster sangat title aku kan? hehehehe. 

aku dapat rasakan yang pengguna-pengguna tegar twitter tengah tension sekarang ni sebab twitter ade masalah teknikal. yea lah, selalunya tangan tu tak henti-henti tweet itu ini tapi alih-alih malam ni tangan tu tetiba duk diam jea kan? walaupun aku bukan pengguna tegar twitter perasan tension tu tetap wujud sebabnya time aku nak online dia ade masalah, aish sabau jea lah.

rasanya masih belum terlambat kalau aku nak ucapkan selamat hari raya kepada semua rakan-rakan blog dan juga pembaca-pembaca blog ni (ade kea orang baca blog aku?). dekat kawan-kawan lain tak payah mention dekat sini sebab aku dah mesej dorang ucap selamat hari raya aidilfitri melalui mesej jea hehhehe tapi ade lah jugak aku mesej dekat kawan-kawan blogger, itu pun yang mane aku ade number phone dorang jea lah.

disebabkan umur semakin meningkat dewasa duit raya pun semakin kurang lah jadi aku nak mintak tolong korang klik 3 ekor monyet comel bawah ni boleh? tunggu sampai habis loading taw ^^


twitter dah boleh on kan sekarang? okbai aku nak pegi bertweet


10 comments:

Sophia Hany said...

haha...Relaks..

Hana Jalil said...

ramainya yg ade problem bkk twitter. hana bukak ok je. tak pe2.. nanty okelah tu :)

#selamat hari raya jugak ^__^

Ainim Suju said...

selamat bertweet

farah syamimi said...

@Sophia Hany tengah relaks lah ni sophia, relaks sambil makan nugget hehheehe

farah syamimi said...

@Hana Jalil hana okey jea? aishh pelik2.

farah syamimi said...

@Ainim Suju mekasih ^^

Nadya Dyana said...

twitter mmg slalu probs mcm nie. huhu tp kalau guna twtr apps rasanya oke je :)

farah syamimi said...

@Nadya Dyana laa yea kea? tak tahu lah pulak sebab semalam first time kena

tenku butang said...

cantiknya blog niii!!

hai.. salam kenal,
follower no.264
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

farah syamimi said...

@tenku butang mekasih, done follow back :)

salam kenal ^^