Sunday, 25 August 2013

Alhamdulillah dapat politeknik



Syukur Alhamdulillah aku dapat poli untuk second intake ni. sebenarnya kawan aku yang check kan sama ada aku dapat poli ataupun tak sebab masa tu aku dekat rumah makngah. sekali bila check dapat, happy okey tapi rasa macam tak syok sebab tak dapat satu kos dengan best friend. hmm tak satu kos tak pe lagi ni satu poli pun tak :'(

terus rasa macam tak de semangat.. cakap dekat dorang nabila dapat dekat behrang sambil buat muka tak de mood. along cakap cari lah kawan baru, aish nak mencari kawan baru yang faham kita tu bukan senang. tambah-tambah aku kesana kesini dengan nabila nanti kalau dia tak de mesti rasa kosong jea sebab dah terbiasa pegi mane-mane dengan dia.

tapi ape-ape pun rasa bersyukur sangat sebab dapat poli, nasib baik dulu tolak tawaran kpj, kptm, risda, klmu semua kalau tak mesti menyesal gila sebab tak tunggu second intake punya. haa lupa nak cakap aku dah jumpa kawan yang satu kos dengan aku, sorang blogger dan sorang lagi bukan blogger, sorang perempuan dan sorang lelaki. ade sape-sape yang satu kos dan satu poli dengan aku tak?

42 comments:

Nadya Dyana said...

Tahniah :) belajar elok2 hehe

shafiq said...

Tahniah..

shafiqhashim.blogspot.com

Anne Nurain said...

saya! ecehh, xde la.. gurau je..
thniah eh dapat poli..
insya Allah kat sana nanti akan dapat kawan yang memahami.. :)

farah syamimi said...

@Nadya Dyana mekasih, Insya-Allah ^^

farah syamimi said...

@shafiq mekaih :)

farah syamimi said...

@Anne Nurain alah baru nak seronok ingat betul tapi gurau jea rupanya :'(
mekasih, harap2 macam tu lah hehehe

puteri airyn said...

Tahniah :-)

farah syamimi said...

@puteri airyn terima kasih :)

mujahidah maisarah said...

congrates sis!

farah syamimi said...

@mujahidah maisarah thank you :))

missepafazwin said...

tahniah. belajar rajin rajin ya adik. :)

DTira said...

Alhamdulillah...Goodluck ye.. ^^

Akk dekat Tapah je.. ^^

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. slmt smbung bljr..

farah syamimi said...

@missepafazwin mekasih kak, Insya-Allah akan belajar rajin2 :)

farah syamimi said...

@Dtira mekasih kak, nanti datang lah ipoh kak, boleh kita jumpa ^^

farah syamimi said...

@Hafiza AizZawa mekasih :)

Lieya Yaya :) said...

tahniah :) yaya dapat poli idris shah sabak bernam . good luck yaa :)

Cik Kechik said...

tahniah n gud luck!

tenku butang said...

WAAHH TAHNIAH YUNKK

sha (chirp chirp) said...

tahniah! all the best! :)

farah syamimi said...

@Lieya Yaya :) mekasih, tahniah untuk yaya jugak!!

farah syamimi said...

@Cik Kechik Thanks :)

farah syamimi said...

@tenku butang Thanks :)

farah syamimi said...

@sha (chirp chirp) Thanks :)

Kin Naz said...

Tahniah dik, adik akak pun polimas jugak.. good luck dear ^_^

syahirah said...

tahniah. sya pun dpt poli. tp kat kota bharu. ehehe

Invisible Me said...

Tahniah. InsyaAllah akan dapat kawan yg baik2 kalau kita cari yg baik2. Tp kawan lama jgn dilupa. Mesej mesej kalau rindu. Hihi.

Minta tolong jawab survey kat sini Terima kasih :)

mustika pena said...

Assalamualaikum.... hye Farah. MP nak jumput utk segmen http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html tentang ''SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI''.
JANGAN YE SINGAH KEW BLIG MP JUGA YAE, http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/segmen-klik-2-iklan-by-miss-kawaii.html

Hajar Shikin said...

sy pn student poli gak...not bad la kan stdy kat poli pun

farah syamimi said...

@Kin Naz thanks kak :) adik akak laki kea perempuan? kalau perempuan boleh lah buat geng hehhehe

farah syamimi said...

@syahirah jauhnya dekat kota bharu, kenape lah tak dapat kat jitra? hehehehe btw tahniah dan good luck untuk awak ^^

farah syamimi said...

@Invisible Me thannks, Amin :) Insya-Allah kawan2 lama tak kan lupakan kalau jumpa yang baru nanti

farah syamimi said...

@mustika pena Salam, Insya-Allah saya akan join nanti yea ^^

farah syamimi said...

@Hajar Shikin yup, study dekat mane2 pun sama asalkan niat kita nak study betul2

Amirul Amir said...

wah, tahniah, hehehehe :) no-ordinaryblog(BlogKartunDunia)

Miss Xyz said...

Tahniah. kebetulan abang saya pun ambik course ukur bahan

Syamimi Alias said...

Tahniah farah syamimi . eh nama kita sama :) hehe

farah syamimi said...

@Amirul Amir mekasih yea :)

farah syamimi said...

@Miss Xyz. mekasih :) abang awak study dekat mane?

farah syamimi said...

@Syamimi Alias mekasih :) aah laa nama kita sama ^^

Ahmad Zaki said...

Tahniah. Semoga bbelajar bersungguh2 k...

farah syamimi said...

@Ahmad Zaki Thanks. Insya-Allah akan belajar sungguh-sungguh :)