Friday, 28 June 2013

Sorry sangat-sangat



sorry sangat-sangat kalau aku tak reply shoutbox ataupun tak publish kan comment korang dekat blog ni sebabnya aku pergi rumah mak cik aku dekat pangkor so memang tak online sebab rumah dia tak ade wifi dan aku pun tak bawak laptop tapi kalau online pun maybe online twitter ataupun facebook jea. balik dari rumah dia maybe hari isnin kot dan maybe hari isnin baru aku check shoutbox dan publishkan comment korang semua :)

ohh yea aku tak cerita lagi kan pasal aku dah dapat tawaran sambung belajar? okey aku akan ceritakan kemudian di entry yang lain. dimana dan kos ape aku akan bagi tahu kemudian sebab aku tak confirm pergi lagi sebab aku tak buat medical check up dan hantar surat jawapan sama ada terima ataupun tak. bila aku dah buat medical check up dan kalau tak de masalah pape dengan kesihatan aku, aku akan terima tawaran tu dan aku akan update di blog.

8 comments:

nuha ahmad said...

saya singgah sini :)

Aziz Safian said...

arrgghhh..tuh sume alasan tok xnk online blog..hehe.. :D
smartphone pon bole online what.heisshh..
datang sini mnmbhkan trafiik :D

deno said...

its ok dear :)

farah syamimi said...

@nuha ahmad, thanks nuha singgah sini

farah syamimi said...

@deno hehhehehee

farah syamimi said...

@Aziz Safian saya bukan smartphone user :)

Nur Aqilah said...

smoga terus maju ye, dear. :)

farah syamimi said...

@Nur Aqilah thanks kak :)