Thursday, 13 June 2013

Kebosanan di pagi hari



bosan sesangat pepagi ni k? bukan bosan sikit sikit tapi bosan tahap melampau. sebabnya aku terjaga masa tido pukul 1 pagi tadi dan masih berjaga sehingga sekarang dan aku tak tahu nak buat ape. ingat nak ajak mama jogging pagi ni tapi malas pulak rasanya nak berpeluh pepagi ni. yang mata ni pun tak mengantok, kalau lah mata ni mengantok selesai dah masalah bosan aku ni sebab boleh tido. jadi entry ni memang hanya untuk mengisi kebosanan aku jea. memang takkan ade isi pape pun.

selamat pagi dan selamat bersekolah untuk adik dan adik adik ku di pangkor dan sahabat sahabatku yang masuk form6. dan selamat membuat taik mata kepada orang lain yang tengah sedap tido atas katil tu. ayat macam ade bau orang dengki tak? ok memang ade sebab aku punya lah tak boleh nak tido alih alih kome sedap tido siap dengkur lagi.

selamat berkerja kepada abah, mak cik mak cik, pak cik pak cik, kawan kawan dan semua orang yang dah bekerja. ehem ehem kalau dah dapat gaji tu share lee sikit dengan aku, aku nak jugak merasa duit gaji kome tu. aku ni duit nak, kerja malas. jangan nak mengata aku k, aku merajuk sat lagi. aceceh ini bukan kebosanan di pagi hari tapi menggedik di pagi hari. 

sebenarnya aku ingat nak buat satu segmen lah, segmen mencari rakan blogger sebab setakat ni aku baru ade 6 orang jea rakan blogger. ingat nak tambah lee jumlah 6 orang tu kepada 600 orang, wah wah besar cita-cita aku. so agak agak korang lah kan, kalau aku buat segmen tu nanti korang nak join tak? niat aku memang nak cari rakan blogger, nak tambah kawan tak salah kan?

dan disebabkan aku bosan pagi ni jadi aku ingat nak blogwalking lah, korang boleh tinggalkan link di comment atau di shoutbox okey? dan satu lagi, kalau korang pun bosan jum lah tanya aku soalan dekat ask.fm sebab rindu pulak nak jawab soalan dekat ask.fm tu. KLIK SINI untuk ke ask.fm aku ataupun pegi jea tengok dekat sidebar aku tu dan jangan lupa klik tabung masa depan aku tu. aku ingat nak kahwin pakai duit tu, ok aku gatal dan jangan ambik serious sebab aku melawak jea tu. haa satu lagi sila lah klik like untuk fanpage aku KLIK SINI 

2 comments:

Ummi Shaheira said...

nak tanya awak pakai braces sbb , saje suka suka ke ada sebab . huhuh :')

Ummi Shaheira said...
This comment has been removed by the author.