Thursday, 27 June 2013

Churp churp



kalau semalam aku ade buat account nuffnang tapi hari ni aku buat account churp churp plak dan ini bermakna akan bertambah lagi lah income aku, syukur Alhamdulillah. sebenarnya semalam lepas buat account nuffnang memang ade niat nak buat account churp churp pulak tapi biasa lah aku ni kan suka cakap nanti lah nanti lah lepas tu terus lupa. sebelum tido pun ingat nak buat jugak hari ni tapi bila dah bangun tido tak teringat pun nak buat tapi sebab azman ade comment dekat blog aku ni pasal churp churp ni terus aku buat account dia, tak tunggu lama dah sebab tahu aku akan lupa nanti

kalau tadi aku tak tahu langsung cara nak guna churp churp ni tapi sekarang Alhamdulillah dah boleh sikit sikit. korang kena tolong klik aku taw, bukan klik churp churp jea tapi klik heartbeat dengan nuffnang jugak. tapi aku ade satu masalah sekarang ni, hm macam mane nak letak nuffnang dekat header dengan post? help me help me. lupa nak cakap terima kasih dekat azman sebab dah ingatkan aku, terima kasih yea azman sebab dah ingatkan saya pasal churp churp ni. untuk ke blog azman sila KLIK SINI

14 comments:

Aziz Safian said...

da pnh cashout nuffnang ke? huuu..

Aziz Safian said...

says xjoin? :D

heirizalieyana said...

nnti boleyh kita exchange link churp2,,klw nak boleyh pm kt pages yana :)

Nur Aqilah said...

sy tak blh nk dftar churp2 sb tak ada fb @ twitter. juz ad blog je.

Elma said...

Cara nak letak iklan tu bleh tengok dekat nuffnang =) dia ada ajar cara-cara nak letak iklan , atau cari je tutorial untuk letak iklan nuffnang =)

farah syamimi said...

@Aziz Safian belum lagi sebab baru jea join semalam, dah ade says tapi tak pandai guna T.T

farah syamimi said...

@heirizalieyana okey :)

farah syamimi said...

@Nur Aqilah kalau macam tu aqilah boleh buat account heartbeat :)

farah syamimi said...

@Elma thanks bagi tahu elma :)

Aziz Safian said...

i used to have says.tp dlu la.right now bile bukak tgk dye da cm xbg org duet je.huu.pelik jugak.hurm.da pnh cashout ker?

farah syamimi said...

@Aziz Safian saya pun dah ade says tapi tak pandai guna lah, sekarang ni says tu terbiar jea. belum pernah cashout lagi

Aziz Safian said...

haha..ok..all the best.. :D

azman said...

alahai terima kasih le link ke blog saya.. hahaha bersama kita menjana pendapatan

farah syamimi said...

@azman sama-sama :)