Monday, 20 May 2013

Say hi to me



hello hello nak kopi ke milo? firstly farah nak bagi tahu yang ni blog farah yang ketiga. ketiga yea bukan kedua. sebenarnya farah pun tak tahu kenape blog farah yang kedua tu tak boleh nak sign in, tetiba jea jadi macam tu. semalam farah ingat nak blogwalking tapi jadi macam tu, nak menangis jea rasanya time tu.

disebabkan blog tu dah tak boleh nak sign in maka tercipta lah blog baru ni, jadi lepas ni farah guna blog ni jea lah dan farah harap sangat ni blog farah yang terakhir. mintak-mintak blog ni akan setia dengan farah selamanya. blog ni pun kak nis yang buatkan, thanks kak nis. jadi jom lah ramai-ramai follow blog farah yang terbaru ni.

oh yea farah sebenarnya nak cari kawan dalam dunia blog ni, ade sape-sape nak kawan dengan farah tak? mention farah dekat twitter nanti k? farah tak sombong cuma mungkin nampak jea sombong. mention taw farah_syamimi

farah tahu mesti ramai yang pelik kenape farah guna nama farah dekat sini kan dan farah banyak bahasakan diri farah untuk rakan-rakan blogger padahal kawan-kawan farah panggil farah mimi. farah buat macam tu supaya farah dapat bezakan mana kawan dunia blog dan mana kawan bukan dalam dunia blog.

No comments: