Tuesday, 21 May 2013

#5TahunAkanDatang


kalau siapa yang ade twitter mesti korang perasan yang hastag 5tahun akan datang tengah trending sekarang ni kan? dan farah pun dok sibuk jugak dok tweet dengan #5TahunAkanDatang ni, hehehehe tapi semua yang farah tweet tu merepek jea, tak serious pun tapi untuk post dekat blog ni serious punya
  • #5TahunAkanDatang ada kerjaya dan mampu berdiri di atas kaki sendiri
  • #5TahunAkanDatang ada rumah dan kereta sendiri
  • #5TahunAkanDatang mampu membuat keputusan yang baik untuk diri sendiri
  • #5TahunAkanDatang mampu menjadi orang yang berguna untuk negara
  • #5TahunAkanDatang mampu hantar mama dengan abah pegi umrah dan haji pakai duit farah sendiri
  • #5TahunAkanDatang dapat menjejakkan kaki di tanahh suci
  • #5TahunAkanDatang masih wujud kah twitter, facebook dan blog?
  • #5TahunAkanDatang jumpa kawan lama dan cerita kejayaan masing-masing
  • #5TahunAkanDatang dah ade degree
  • #5TahunAkanDatang dah kahwin? err ni tak serious ni gatal nama tapi kalau dah jodoh tak mampu farah nak tolak dah
  • #5TahunAkanDatang dah tinggi dan tak gemok

No comments: